A hirdetők távol maradnak a közösségi oldalaktól
2008. április 22. írta: vecseilaszlo

A hirdetők távol maradnak a közösségi oldalaktól

A hirdetők távol maradnak a közösségi oldalaktól

2007-ben minden második brit internet-használó rendszeresen látogatott valamilyen közösségi oldalt - derül ki egy friss felmérésből. A hirdetők azonban egyelőre távol maradnak ettől a dinamikusan fejlődő piactól, mivel a különböző felhasználók miatt nagyok a kockázatok.

A tavalyi év egyik emlékezetes sztorija volt, amikor több brit nagyvállalat - köztük a Vodafone, a Halifax és a Virgin Media - visszavonták hirdetéseiket a Facebook közösségi oldalról, mivel a reklámok olyan felhasználók oldalain is megjelentek, akik a szélsőjobboldali Brit Nemzeti Pártot népszerűsítették.

A szakemberek szerint a közösségi oldalak üzemeltetőinek új reklámozási formákat kell kitalálniuk, szembe kell nézni azzal, hogy egy egyszerű banner kihelyezése már nem vonzó a reklámozók számára... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6436711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása