A könyvszakma az iPodra vár
2008. április 18. írta: vecseilaszlo

A könyvszakma az iPodra vár

A könyvszakma az iPodra vár



Forrás: könyvesblog



Kezdjük az összegzéssel: a könyvekbe senki nem olvas bele, forgatja, nézegeti, az alapján dönt. A London Book Fair a könyvszakma találkozója, itt a jogtulajok, a kiadók üzletelnek és tárgyalnak egymással, esetleg belefutnak egy-két jövőbeli bestsellerbe. Például most mindenki az új Dan Brown-könyvet keresi, de semmi infó nincs róla.

Nagy nevek nem forognak itt, azokat könnyű eladni, hanem kisebbeket, a könyvpiac jelentős szeletének résztvevőit lehet itt megtalálni. Az LBF-en mindenki tárgyal (Magyarországról is jöttek néhányan: az Ulpius és az Agave tuti, meg Matyi Dezső) rajtam kívül, valószínűleg csak én vagyok itt könyveket nézegetni.

A két Syma-csarnoknyi területen befogadhatatlanul sok standon különböző kiadók: gyerek-, orvosi-, tudományos-, motoros- és amerikai focis könyvek, itt minden van, még manga Machbeth is. A szakácskönyveket főzőshowval adják el, de végigültem egy ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr2518523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása