A helyfüggő szolgáltatásoké a jövő
2008. április 10. írta: vecseilaszlo

A helyfüggő szolgáltatásoké a jövő

A helyfüggő szolgáltatásoké a jövő

A Berg Insight piackutató elemzése szerint Európában 2012-re már százmillióan veszik majd igénybe a helyfüggő szolgáltatásokat.

A következő időszak legfontosabb alkalmazásai a mobil navigáció és a helyfüggő keresések lehetnek. Ehhez nagymértékben hozzájárul az is, hogy a műholdas navigációra képes telefonok ára és az online szolgáltatásokhoz szükséges mobil adatátvitel költségei is egyre alacsonyabbá válnak, vagyis a többség számára elérhetőek lesznek. Fontos megjegyezni, hogy a helyfüggő szolgáltatások igénybevételéhez nem feltétlenül szükséges GPS, hiszen az adótornyok alapján is meghatározható a készülék körülbelüli pozíciója, mely navigációra ugyan nem, de kereséshez elegendő lehet... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr96427473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása