Webbarát vásárlók
2008. március 31. írta: vecseilaszlo

Webbarát vásárlók

Webbarát vásárlók


Forrás: Világgazdaság Online
Szerző: Kalocsai Zoltán



Két év alatt – 2005 és 2007 között – több mint duplájára, 600 ezerre nőtt Magyarországon az interneten vásárlók száma – derül ki a Nemzeti Médiaanalízis kutatássorozat részeként készült Szonda Ipsos-felmérésből. Bár a weben vásárlók aránya nem változott drasztikusan az internethasználókon belül – 2005-ben 14, tavaly év végén 20 százalék volt –, ám mivel jelentősen nőtt a netet használók száma, a világhálón vásárlóké is magasabb lett.

Még többen látogatják az e-kereskedelmi oldalakat, mivel nagyon magas azoknak az internethasználóknak az aránya, akik ha nem is vásárolnak a világhálón keresztül, de információkat keresnek, tájékozódnak az online áruházak oldalain – egy 2007-es, a Szonda Ipsos által végzett kutatás alapján a heti internetezők 74 százaléka tartozik ebbe a csoportba.
Több mint 1,8 millió internetező, azaz valamivel több mint minden ... >>
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr80535658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása