Merész és újító netkereskedő
2008. március 11. írta: vecseilaszlo

Merész és újító netkereskedő

Merész és újító netkereskedő


Forrás: Világgazdaság Online
Szerző: Sági Gyöngyi



Már gyerekkorában kiérdemelhette volna a Merész újító címet Várkonyi Balázs, a hazai online kereskedelem meghatározó cégének számító Extreme Digital vezetője. Az üzleti élet Oscar-elismeréseit osztó Ernst & Young egyik idei díjazottja ugyanis első komoly üzletét még gimnazistaként kötötte otthoni számítógépére. Újsághirdetésére hárman is jelentkeztek, s hogy ne veszítse el egyik vevőjét sem, egyiknek a saját gépét adta el, a többinek pedig másik hirdetés alapján vásárolt, majd adott el PC-t. A kilencvenes évek közepén, mint mondja, remek zsebpénz-kiegészítést jelentett a programírás és a számítástechnikában járatlanoknak nyújtott tanácsadás is.
Az Extreme Digitalt az ezredfordulón viszont már tudatosan építette fel üzlettársával. Weboldallal indultak ugyan, de hamarosan ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14535630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása