Rekordot dönt a német online karácsonyi forgalom
2007. december 20. írta: vecseilaszlo

Rekordot dönt a német online karácsonyi forgalom

Rekordot dönt a német online karácsonyi forgalom

A díszes áruházaktól messze, kopottas raktáráruházakból indul útnak sok, az interneten megrendelt ünnepi ajándékcsomag, hogy hosszú utazás végén megérkezzenek a címzettekhez.

Az egyik Mikulás a neumünsteri 45 éves Jörg Thatje, aki még ezekben a napokban is több ezer terméket szállít házhoz sok ezer társával együtt. Nem viselnek ünnepi jelmezt, csak viseltes munkaruhájukat, mégis, amikor megérkeznek a címekre, ott legalább annyira örülnek nekik. Egyre több cég él a lehetőséggel: hatalmas raktárkészletet halmoznak fel és a termékeket a nagy portálokon, például az eBaynél hirdetik. Amikor befutnak a megrendelések, a teherautók és sofőrjeik útnak indulnak, hiszen tudják, valahol a távolban sok gyermek és felnőtt várja izgatottan a karácsonyi ajándékát. Nem véletlenül nevezik találóan ezt a jelenséget Karácsony 2.0-nak a szakemberek... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32428170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása