Mesék karácsonyra a beteg gyerekeknek
2007. december 01. írta: vecseilaszlo

Mesék karácsonyra a beteg gyerekeknek

Tizenkét ajándék




Forrás: transindex
Szerző: Fülöp Noémi



Mozgókönyvtárak a kórházaknak, hangos könyvek a vakoknak, és sok-sok felolvasás. A Libri könyvesbolt és a Little People Alapítvány a kórházakban fekvő vagy speciális iskolákba járó kicsiket lepi meg.

Nyolcvan önkéntes több mint ezer könyvet oszt majd szét a következő hetekben Kolozsváron és környékén. A Libri és a Little People Alapítvány – amely a kórházban kezelt gyerekek rehabilitálását, felvidítását tűzte ki célul – tíz iskolát és hat állami intézményt vontak be közös, Tizenkét Libri ajándék című akciójukba.

Az első két “ajándék”: a Harry Potter és a A Halál ereklyéi román nyelvű fordításának bemutatója, illetve Radu Paraschivescu Mi-e rău la cap, mă doare mintea (Rosszul van a fejem, fáj az agyam) című kötetének bemutatója elsősorban a román anyanyelvű olvasóközönséget célozza meg.

Az utolsó Harry Potter-kötetet este tíz órakor kezdődő, éjfélig tartó bulival ünneplik, a könyvesbolt romániai igazgatója, John Holm pedig megígérte: ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr19518389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása