Műszaki cikket is forgalmazna a Bookline
2007. május 02. írta: vecseilaszlo

Műszaki cikket is forgalmazna a Bookline

Műszaki cikket is forgalmazna a Bookline

A múlt évi beszámolók elfogadása mellett alaptőke-emelésről is döntöttek a Bookline.hu hétfői közgyűlésén. A legnagyobb hazai online könyváruház üzemeltetőjénél 163,75 millió forintos tőkeemelést hajtanak végre. Az így keletkező pluszforrásokat a további regionális terjeszkedésre fordítják majd - mondta el a Világgazdaságnak Márffy György elnök.

A vállalat április elején kezdte meg a házhoz szállítást Szlovákiában, július elsején pedig Romániában is indulnak a szolgáltatással, igaz, egyelőre csak magyar nyelvű könyvekkel. Jelenleg is tart a Bookline "angolosítása", pár héten belül angol nyelvű könyvek is elérhetők lesznek az online könyvesboltban. A jövőben a webáruház honlapjának szlovák és román nyelvű változatát is elkészítik, ezt követően ilyen nyelvű könyveket is felvesznek a kínálatba.

A regionális terjeszkedés mellett a portfólióbővítés is napirenden van, az augusztusi Sziget Fesztiválra már kaphatók jegyek a webboltban, de a közeljövőben műszaki, zeneáruház és drogéria is indul. A könyvüzletágnál erre az évre pozitív eredmény mellett a tavalyi bevétel megduplázását tűzték ki célul.
hirdetés

A társaság tulajdonosi szerkezete márciusban átalakult. A korábban is többségi tulajdonos ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42472920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása