A parkolás után a házhoz szállítást is megadóztatná a kormány
2017. március 23. írta: vecseilaszlo

A parkolás után a házhoz szállítást is megadóztatná a kormány

Mint azt a múlt héten kiderítettük, a kormány ismét szeretne beszedni egy nagy adag védelmi pénzt a külföldi tulajdonú áruházláncoktól, és ennek érdekében a környezetvédelemre hivatkozva akarja megsarcolni őket. Ennek az egyik módja az lenne, hogy évi 20 milliárd forintot szednének be az áruházaktól a parkolásért az autózás környezetterhelése miatt.

Forrás: Index
Szerző: MRT

"Ugyanakkor a Magyar Idők című kormánylap hétfői cikke szerint vannak még trükkök Lázár Jánosék cilinderében, ugyanis nem csupán a parkolóhelyek száma alapján, hanem annak függvényében is fizethetnek környezetterhelési hozzájárulást az áruházláncok a jövőben, hogy végeznek-e kiszállító szolgáltatást.

A hivatalos indok természetesen az, hogy „a házhoz rendelhető napi bevásárlások számának jelentős növekedése a közúti járműforgalmat is erősen megterheli, így a környezetet károsítja”. A szakmai konzultáció előtt álló egyik javaslat szerint a hozzájárulásként fizetendő díj a" ... >>

fmcg-webshop.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr9412362429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása