A magyarországi IKEA belép az e-kereskedelembe
2017. február 03. írta: vecseilaszlo

A magyarországi IKEA belép az e-kereskedelembe

[...] tavasszal nyílik meg Soroksáron az IKEA harmadik magyarországi áruháza. A nyitással egy időben indul meg az alapszintű e-kereskedelem is: az online megrendelt termékek átvehetőek lesznek az áruházban.

Forrás: HVG
Szerző: Németh András

"„A vásárlók már a parkolóban és az éttermi részlegben is tapasztalhatják, hogy a jelenleg működő két áruházban kapacitásproblémák vannak. Annak persze örülünk, hogy sokan jönnek hozzánk, de kényelmesebbé akarjuk tenni a vásárlást, és ez a fő oka annak, hogy megépül a harmadik áruház. A másik ok az, hogy a déli áruház megnyitása után az ország valamennyi részéből egyforma idő alatt elérhetőek lesznek az IKEA-áruházak” – mondta a HVG-nek Szabó Ágnes, a jövőre nyitó áruház vezetője.
Az új áruház" ... >>

ikea-webshop.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr412169066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása