Top 10 közösségi média marketing trend 2017-ben
2017. január 31. írta: vecseilaszlo

Top 10 közösségi média marketing trend 2017-ben

Íme a top 10 közösségi média marketing trend: 2017-ben

Forrás: AdWords blog
Szerző: : Farkas Boglárka

"Kétségtelen, hogy meghatározza az életünket a mobilok és közösségi média világa. Hatással vannak a munkánkra, az életünkre, a szabadidőnkre: tudd meg, mire kell odafigyelned, és felkészülnöd jövőre. Ismerd meg a 10 legújabb közösségi marketingtrendet, és a hatásukat a cégedre és rád 2017-ben.

1: Live streaming video
2004-ben a Youtube még szenzációnak számított, hiszen az volt az egyetlen elérhető csatorna arra, hogy feltöltsünk és megnézzük a videókat, a minket érdeklő tartalmakat. Alig telt el 12 év és a mindenki zsebében ott lapuló mobiltelefonok lettek a közvetítő eszközök: és már nemcsak az előre felvett, és szerkesztett verziójú videókat látjuk hanem a nyers valóságot is, és lehetőség nyílik – akár – az élő pillanatok elkapására is.

Amikor megosztjuk a történeteinket (privát és üzleti oldalt is), élőben közvetítünk eseményeket, oktatást, az semmi más, mint egy újabb csatorna, ami" ... >>

sm-trends.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6912148691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása