Vége a felesleges reklámoknak: megcsinálták a marketingesek álmát
2016. december 28. írta: vecseilaszlo

Vége a felesleges reklámoknak: megcsinálták a marketingesek álmát

A mesterséges intelligencia vethet véget az értelmetlen marketingkampányoknak.

Forrás: Technokrata
Szerző: Schmidtka Zoltán

"Valódi személyes kommunikáció több milliárd emberrel? Ez tegnap még elképzelhetetlen volt, ma már viszont valóság. Az Emarsys Technologies kifejlesztette az Artifical Intelligence Marketing (AIM) megoldást, amely abban segíti a vállalatokat, hogy egy időben ügyfelek milliói számára küldhessenek egyéni igényekre szabott ajánlatokat.

Az Emarsys AIM bevezetése nem sokkal azután történik, hogy az Emarsys októberben bejelentette, a korábbi 33 millió dolláros befektetés mellé újabb 22.3 millió dolláros befektetést kapott a TPG befektetési társaságtól. A befektetés kifejezetten az olyan innovatív mesterséges intelligencia megoldások kutatását és fejlesztését támogatja, mint az Emarsys AIM.

Az AIM megkönnyíti a marketingesek munkáját, és javítja a kampányok minőségét az adatokon alapuló mesterséges intelligencia megoldások automatizálásával. Leveszi" ... >>

emarsys-marketing-automation.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e- Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |    Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8912031509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása