Az Amazon és a Google küzdhetnek az egyeduralomért
2012. augusztus 28. írta: vecseilaszlo

Az Amazon és a Google küzdhetnek az egyeduralomért

vecseilaci_49x61.jpgAz IT szférában divatos összehasonlítani az ezredfordulót követően felemelkedett új óriásokat a nyolcvanas években megszületett "régi nagyok" mostani teljesítményével, ám a még mindig viszonylag újnak számító jövevények is egyre több területen kerülnek szembe egymással. Olyan területek ezek, amelyek néhány évvel ezelőtt még nem is léteztek, ám az Amazon és a Google - két fontos szereplő a kétezres években felemelkedett új óriások mezőnyében - nemcsak létrehozzák ezen új szegmenseket, de nagyon gyorsan komoly versenybe is kezdenek egymás ellen, miközben a többiek egyre kevésbé tudnak beleszólni ebbe. 

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Az elmúlt hetekben számos hír szólt a címben szereplő két vállalat lépéseiről, terveiről, illetve új fejlesztéseiről. Ehhez hozzászokhattunk, a trend már évek óta megfigyelhető és ráadásul egyre erősödik, bár azért az Apple és a Microsoft is igyekszik minél nagyobb szeletet kihasítani a hírözönből (utóbbi most különösen ráerősít erre a Windows 8, WP8, valamint saját táblája kapcsán), nem beszélve az Intel-AMD párosról, akik a hardveres mezőnyben tovább vetélkednek egymással. Mégis, az utóbbi időben egyre inkább főszerepet kapott a szoftveres oldal, a mobil operációs rendszerek versenye, a különböző tartalomszolgáltató és -kezelő megoldások, ezt pedig szintén több új és régi cég igyekszik kihasználni, lásd ARM, Qualcomm, TI, nVidia, stb.

Az Amazont évek óta ismerjük saját e-kereskedelmi platformja és szolgáltatása révén, amely" ... >>

Amazon_Google.jpg 

E-MAIL MARKETING KONFERENCIA 2013
E-mail marketing a Facebook forradalom után

Időpont: 2012. szeptember 13.
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Gellért | 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.

HASZNÁLD A KÓDOT ÉS SPÓROLJ 10.000Ft-OT! KÓD: VECSEIL-2012
(a Részvételi díjnál válaszd a 'Partnereinken keresztüli jelentkezés esetén: 25.000 Ft + áfa' opciót)

.

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr424727915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása