A SEO él és virul
2012. augusztus 22. írta: vecseilaszlo

A SEO él és virul

vecseilaci_49x61.jpg Minél fejlettebb a technológia, annál nehezebb dolga van a mainstream médiának, ha szakmailag megalapozott fejtegetésekbe kíván bocsátkozni. A felszínesen tájékozott tech újságírók, vagy fizetett bloggerek időnként hajlamosak olyan jóslásokat leírni, amelyek mögött megalapozatlan érvelés állhat. Éppen ennek lehettünk tanúi ezúttal a nagy múltú Forbes egyik cikkében, ahol a SEO halálát jósolták.

Forrás: SEO könyv keresőoptimalizálási blog
Szerző: Boros Norbert

"A SEO temetése eléggé megszokott része már az életünknek, olyan ez, mint mondjuk a munka ünnepe Magyarországon, értelme ugyan nincs, de mégis természetesnek vesszük, hogy évről-évre megismétlődik. Aki a search iparágban dolgozik megszokhatta tehát a hasonló cikkeket, melyek mellett általában legyintve elmegyünk. Jelen esetben azért érezték mégis sokan úgy, hogy reflektálniuk kell, mert a Forbes mint meghatározó médium, igen széles tömeghez jut el.

"A halálomról szóló hírek erősen túlzóak" Mark Twain

Ami már megölte a SEO-t eddig
Íme néhány be nem teljesült prófécia, ami iparágunk vesztét okozta volna:" ... >>

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr774716198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása