Leépíti a Sanoma az Árbarátokat
2012. június 14. írta: vecseilaszlo

Leépíti a Sanoma az Árbarátokat

A közösségi vásárlási oldal bizonyos ajánlatai ugyanakkor – más formában – megmaradnak. A hangsúly áthelyezése egyéb változtatásokat is maga után von az Újmédia-divíziónál. Dunai András divízióvezetőt kérdeztük.

Forrás: Mediapiac

""Nem folytatja működését a tavaly májusban elkezdett formában az Árbarátok" – erősítette meg értesülésünket Dunai András, a Sanoma Media Újmédia-divíziójának vezetője. A médiacég ugyanis úgy látja, hogy a kuponos piac nem fejlődik úgy, ahogyan remélték. "A kuponos piac nem nő tovább, egyelőre tavaly év végén elérte a csúcspontját. Mi úgy látjuk, Magyarországon még mindenki veszteséges, a globális piacvezető Groupon is tartósan mínuszban van" – tette hozzá.

A Sanoma becslése szerint havi 70-80 millió forintnyi jutalék bevételt lehet kivenni a szegmensből, amin jelenleg is hatvannál több szereplő osztozik, igen egyenetlen arányban. Dunai úgy látja:" ... >>

 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr674576840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása