Videóvásárlás indul Kínában
2012. március 13. írta: vecseilaszlo

Videóvásárlás indul Kínában

A vásárlói élményt javítandó a jövő héttől videóklippeken látható termékekre kattintva is bevásárolhatnak a legnagyobb virtuális vásártéren a kínaiak.

 

Forrás: Kitekintő.hu - magyar külpolitika a világban, világpolitika magyarul

"Kínában eddig ismeretlen vásárlási lehetőséggel jelentkezik az elektronikus kereskedelem piacát uraló Alibaba Csoport. A jövő héttől az interneten vásárlók videoklippeket nézve, közvetlenül az azon látható termékekre kattintva is virtuális kosarukba tehetik az érdeklődésüket felkeltett árucikkeket.

A próbaüzem fehérneműt és női ruházatot kínáló videókkal indul majd, ezek ugyanis az onlájn vásártér leginkább keresett termékek közé tartoznak, ezt követően a következő hónapok során" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az e-Commerce, e-Business, ill. a magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, m-Commerce témakörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

INGYENES TUDÁSTÁR: szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | SzakirodalomÁllás.
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr244311944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása