Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon
2012. január 14. írta: vecseilaszlo

Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon

Kis hazánkban már gőzerővel dolgoznak az NFC alapú mobilfizetési szolgáltatás specifikációján és bevezetésén, emellett pedig sorra jelennek meg az egyéb megoldásokra épülő telefonos alternatívák. Eközben a Google már javában teszteli saját megoldását, a Wallet-et. Vajon itthon is használható?

Forrás: ITArena - infotech & mobilvilág
Szerző: Pistabaaa^

"Néhány napja mutattuk be a legújabb mobilos megoldást, a MasterCard Mobile-t, ami QR kódok segítségével teszi lehetővé, hogy telefonunkról fizessünk bankkártya helyett. Ahogy a többi megoldás esetében, itt is a legnagyobb problémát az jelenti, hogy jelenleg csak relatíve kevés helyen érhető el, és ott is általában csak egy szűk termékcsoportot fed le (autópályamatrica, parkolójegy, ritkábban egy-egy üzletlánc teljes termékpalettája). Ezzel szemben az Egyesült Államokban már elérhető Google Wallet azzal kecsegtet, hogy" ... >> 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr543540420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása