Rekord fekete péntek - itt a cyber hétfő
2011. november 30. írta: vecseilaszlo

Rekord fekete péntek - itt a cyber hétfő

A két amerikai kereskedelmi ünnepnap egyre inkább összemosódik. Ennek leginkább a webáruházak örülhetnek.

 

Forrás: nonstop ÜZLET
Szerző: Molnár József 

"A 2011-es Black Friday (fekete péntek) akciók okozta izgalom éppen lecsengett, máris itt van a webes társa, a cyber hétfő, amely jellemzően a webáruházak kiárusításának a napja. A két nap egyébként egyre inkább összemosódik, mivel az IBM kutatása szerint az offline kereskedelmi napon is 24,3 százalékkal növekedtek meg az online eladások. Az 500 webáruház megkérdezésén alapuló kutatás szerint az emberek egyre inkább otthon maradnak és a gépünk mellett kattintgatva, vagy a mobil eszközüket tapizva igyekeznek elkerülni a sorban állást és" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr553425953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása