Neten rendel, de elmegy a boltba az átlagmagyar
2011. november 25. írta: vecseilaszlo

Neten rendel, de elmegy a boltba az átlagmagyar

Egy napra szóló kedvezményekkel és ingyenes kiszállítással csábítják magukhoz a vásárlókat a hazánkban november 24-ére meghirdetett internetes vásárlás napján. Összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni az internetes rendeléskor ahhoz, hogy elkerüljük az átveréseket és a gyanúsan alacsony árak mögött rejtőző buktatókat.

Forrás: [origo]

"Sporteszközöket, kozmetikai cikkeket, ruhát, tévét, sőt akár tabletet vagy okostelefont is lehet kedvezményesen vásárolni a hazai kezdeményezés nyomán csütörtökre meghirdetett az internetes kereskedelem napján. Az idén első alkalommal megrendezett, árengedményeket kínáló esemény szervezői és az abban részt vevő webboltok azt várják, hogy megismerteti az online rendelések előnyét azokkal, akik még soha semmit nem rendeltek a világhálón. A kezdeményezés nem egyedülálló a világban, az Egyesült Államokban a hálaadás napját követő fekete péntek, valamint az ezt követő kiber hétfő a karácsonyi vásárlási szezon kezdete, és az év egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító napja, amelyre a kereskedők világszerte különböző akciókkal készülnek.

A magyar internetes kereskedőknek egyelőre nem kell attól félniük, hogy a karácsonyi vásárlók rohama túlterheli a szervereiket, derül ki a GKIeNET tanácsadó cég kutatásából. Ennek adatai szerint tavaly csupán a kiskereskedelmi forgalom 1,8 százalékát tették ki a webáruházak eladásai, 133 milliárd forintnyi vásárlás történt az interneten. A 2011-es évre ennek az összegnek a növekedését jósolták, idén elérheti a 155-160 milliárd forintot is a webáruházak forgalma.

Leginkább készpénzzel fizetnek a magyarok
A Vatera aukciós oldal és a Medián kutatóintézet reprezentatív felmérése szerint a világhálót vásárlásra is használók a magabiztos, az internetben bízó felhasználók. A bizalmat mutatja, hogy" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr273411037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása