Internet Hungary: ″nem konvertálnak a rohadékok″
2011. október 14. írta: vecseilaszlo

Internet Hungary: ″nem konvertálnak a rohadékok″

A konferencián egy egész blokkot szántak a konverziónak, mint elhangzott, sokszor azért nem következik be, mert már a célkijelölés is rossz vagy üres.

 
Forrás: MédiaPiac

"A címben idézett, csak félig viccnek szánt idézet Erdélyi Zsolttól, a "konverziós szekció" Ihász Ingrid melletti másik opponensétől származik, és jól kifejezi a konverzió fogalma körüli kínlódást. A netes kampányok kapcsán ugyanis egyre világosabb, hogy bizonyos mutatók nem kellően vagy nem mindig relevánsak (pl. AV, lájk, stb.), és más megközelítést kell alkalmazni, de ez sem feltétlen segít közelebb a megoldáshoz. Milyen konverziót, azaz milyen kívánatos esemény bekövetkezését várjuk egy felhasználótól? Jó kérdés, és gyakran üresek a célok, vagy nem egyeztethetőek össze a tágabb értelmű márkázási célokkal. De azért ez a fogalom most az egyik gumicsont.

Baráth Péter, a DDB ügyvezető-helyettese például arról beszélt, hogy" ... >>  

 

 

Internet Hungary 2011 riportok, vélemények a YouTube-on:

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr313301809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása