Ingyen Szállítás Nap a számok nyelvén
2010. december 22. írta: vecseilaszlo

Ingyen Szállítás Nap a számok nyelvén

Már sok vélemény elhangzott az Ingyen Szállítás Nappal kapcsolatban.



Forrás: Ingyen Szállítás Nap - egy nap, amikor csak az árakat kell néznie

"Persze ezek elég szubjektívek, hiszen mindenki a saját szemszögéből ítélkezik. Azonban, ha szeretnénk objektív képet alkotni arról, hogy vajon sikeres volt-e ez a nap, akkor meg kell néznünk a statisztikát. Hát tessék!

2010 december 16-án 241 webáruház részvételével rendeztük meg az első magyarországi Ingyen Szállítás Napot.
A hivatalos honlapot (www.ingyenszallitasnap.hu) december 20-ig 101.978 látogató tekintette meg. Ezek közül 20.135-en feliratkoztak az értesítőre.

A résztvevők webáruházak forgalma átlagosan 5,63-szor volt nagyobb, mint egy normál decemberi napon. 100 látogatóból 4,5 vásárolt. Ez az átlagos konverziónál, mely 1,5% körül mozog, 3-szor nagyobb.

A webáruházak" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr662531087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása