Még egy hatalmas lépés a Groupontól
2010. december 15. írta: vecseilaszlo

Még egy hatalmas lépés a Groupontól

Épp [...] ment a sztorizgatás itt a DotKomon a Groupon elképesztő sikeréről, persze nem minden aktualitás nélkül, és lám, [...] a cég történetének talán legfontosabb fejlesztéseit jelentette be az alapító, Andrew Mason.

Forrás: DotKom - tech + $$$
Szerző: Dr. Justice


"Nem véletlen, hogy a közösségi vásárlást elősegítő szolgáltatásra a Google is szemet vetett, a cég felvásárlására tett összesen 6 milliárd dolláros ajánlatról pedig ma este tanácskozik a Groupon igazgatósága. Az is lehet, hogy már most elfogadják a dealt, de az mindenesetre biztos, hogy az új fejlesztésekkel sokkal megalapozottabbnak tűnik a kövér ajánlat, mint korábban.

Saját kirakat minden vállalakozónak
Érdekesen egybecseng az eseményekkel a két új funkció, a Groupon Stores és a Deal Feed, valamint a közösségi élmény fokozása, persze lehet, hogy csak véletlen az időzítés. A Groupon Stores lényege, hogy a kereskedőknek, vállalkozásoknak lehetővé teszi a Groupon, hogy saját oldalt hozzanak létre a Grouponon belül. Ezen az ingyenes felületen saját kedvezményeket hirdethetnek meg, azaz saját maguk írhatnak ki „grouponokat”, a fogyasztók pedig más közösségi szolgáltatásoknál látott módon követőivé válhatnak egy-egy vállalkozásnak, így akár emailben, akár a Groupon felületén értesülhetnek az új ajánlatokról.

A Deal Feed ezeket az oldalakat köti össze a fogyasztókkal, és aggregálja számukra a különféle ajánlatokat. A szintén más közösségi szolgáltatásokhoz hasonló,"... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr272513497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása