A Google-tól igazolt új vezetőt egy magyar szoftverfejlesztő cég
2010. november 27. írta: vecseilaszlo

A Google-tól igazolt új vezetőt egy magyar szoftverfejlesztő cég

A budapesti központú, online termékajánló rendszert fejlesztő Scarab Research eddigi tudományos vezetője a Google-höz igazolt, míg a posztot most elfoglaló Fogaras Dániel éppen a keresőóriástól érkezett.

Forrás: BITPORT - informatika az üzlet nyelvén
Szerző: Mozsik Tibor


"Az online vásárlási ajánlórendszert fejlesztő budapesti Scarab Research saját blogjában jelentette be, hogy a Google-nál korábban projektvezetőként dolgozó Fogaras Dániel lett a startup vállalkozás új tudományos igazgatója, míg az eddigi vezető, Hernádvölgyi István éppen az amerikai internetes óriás zürichi központjában folytatja pályafutását.

A Scarab Research budapesti székhelyű számítástechnikai startup vállalkozás 2007 végén indult, fő tevékenysége a Scarab Platform termékajánló rendszer fejlesztése. A Scarab Research termékajánló rendszere Scarab Cloud néven a hazai kis- és középvállalatok számára is elérhető webszolgáltatás formájában.

Fogaras Dániel
Forrás: MTA-SZTAKI

A Scarab Cloud" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr142468121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása