Idén is a Bookline az év internetes kereskedője
2010. november 17. írta: vecseilaszlo

Idén is a Bookline az év internetes kereskedője

Hatodik alkalommal adták át az "Év internetes kereskedője" díjat. A TOP 30 webáruház sorrendjéről közönségszavazással döntötték el (idén közel 10 ezren szavaztak), majd szakmai szempontok alapján választották ki a legjobbakat.

Forrás: Inforadio.hu - a hírportál

"Az Év internetes kereskedője 2010-ben is (immár harmadik alkalommal) a Bookline.hu lett, megelőzve az Edigital.hu-t és a harmadik helyezett Jateknet.hu-t.

Az idei mezőnyben sok új cég jelent meg, a kiválasztottak harmada már a korábbi években is indult. A TOP 30 kereskedőből a legtöbb műszaki cikkeket árul, de a ruházati termékek, a játék/ajándék szegmens és az egészségügyi termékeket forgalmazó webáruházak is szép számmal szerepeltek az élmezőnyben. Idén még nem szerepelt a legjobbak között közösségi vásárlással foglalkozó oldal, de szakértői vélemények szerint egyértelműen látszik az ilyen honlapok térnyerése.

Kiss Gergely, a GKIeNET szakértője a díjkiosztón elmondta:" ... >>


Peti Balázs - bluechip.hu ügyvezető, Starcz Ákos - bookline vezérigazgató, Weiler Péter - brands.hu ügyvezető






Forrás: Facebook/bookline

Starcz Ákos interjú az Inforádióban az Év internetes kereskedője 2010 kapcsán

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42449069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása