Hogyan legyen sikeres webáruházunk?
2010. október 28. írta: vecseilaszlo

Hogyan legyen sikeres webáruházunk?

A SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület) november 17-én E-kereskedjünk-e - Indítsunk webáruházat!? címmel rendezi meg hagyományos őszi konferenciáját a budapesti Lion's Garden Hotelben. Az idei program azoknak próbál segíteni, akik nem csak belevágni szeretnének az e-kereskedelembe, de sikeresek is akarnak lenni.

Forrás: Tőzsde Fórum

"Az elektronikus kereskedelem az utóbbi évtized legdinamikusabban fejlődő üzlete világszerte. A webshopok, webáruházak rohamosan fejlődnek, és hasonló ütemben szaporodnak. Jelenleg a GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot tart nyilván. A kosaras rendszerben működő, fizikai áruk értékesítésével foglalkozó e-kereskedelem forgalma 2009-ben 99 milliárd forint volt. Nem csoda hát, hogy ilyen sokan vágtak bele, és még számosan törik a fejüket a kérdésen: e-kereskedjek-e? Azok közül pedig, akik már belevágtak, mintegy 2620-an azon törik a fejüket, miért nem tartoznak a forgalom 93%-át generáló körülbelül 80 e-kereskedő közé.

A SzEK.org őszi konferenciája azt kívánja bemutatni az érdeklődőknek, hogy" ... >>


Hamarosan itt a SZEK.org szervezésében megrendezésre kerülő CIB Bank Országos e-Kereskedelem Szakmai Nap Roadshow utolsó idei állomása:

2010. november 5., péntek - Budapest    
Helyszín: Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF)
Cím: 1139 Budapest, Fiastyúk u. 35-37.

A részletes program megtekinthető a SZEK.org weboldalán. Amennyiben érdekli a rendezvény és szívesen tákékozódna az e-kereskedelem fontos kérdéseiről és üzleti lehetőségeiről regisztráljon a SZEK.org oldalán, vagy a rendezvény Facebook oldalán.



 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr302398276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása