Már kattintás előtt mutatja majd a weblapokat a Google
2010. október 15. írta: vecseilaszlo

Már kattintás előtt mutatja majd a weblapokat a Google

Úgy látszik a Google nagyon beindult a fejlesztésekkel. A cég ugyanis alig egy hónappal az instant keresés  bemutatása után egy újabb funkciót tesztel, amely még jobban segíti a felhasználót a legmegfelelőbb találatok minél előbbi felkutatásában. Az új fejlesztés lényege az, hogy már kattintás előtt megmutatja a webezőknek milyen weblap is rejtőzik az adott link mögött.

Forrás: PC fórum - Informatikáról mindenkinek
Szerző: Sting


"Az oldalelőnézeti módban ugyanis a kereső úgy működik, hogy amikor a felhasználó az egerét az egyik találati link fölé mozgatja, attól jobbra egy kis felbukkanó ablakban azonnal megjelenik a szóban forgó weblap egy kicsinyített változata. Így a felhasználó sokszor már ránézésre el tudja dönteni, hogy valóban az általa keresett információ, vagy esetleg valami teljesen más lakozik az adott link mögött, anélkül, hogy ehhez rá kellene kattintania." ... >>

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr42363093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása