A Tesco sötét áruházakkal erősít
2010. szeptember 29. írta: vecseilaszlo

A Tesco sötét áruházakkal erősít

Kiterjeszti internetes értékesítését a Tesco áruházlánc.


Forrás: Napi Gazdaság

"A Tesco arra készül, hogy lehetővé teszi az online vásárlást a kínai, a cseh és a lengyel fogyasztóknak is - jelentette a Financial Times. Philip Clarke, aki hamarosan átveszi a nagyvállalat irányítását világossá tette: azt szeretné, ha a Tesco a világon mindenütt kínálna internetes vásárlási lehetőséget.

Az áruházlánc jövőre először Lengyelországban nyitja meg virtuális hipermarketjét, majd ezt követően Prágában és Sanghajban folytatja az újdonság bevezetését. A Tesco Nagy-Britannián kívül" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr972323490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Használt könyvek a Vaterán 2010.09.30. 07:35:43

Mi legyen az első Internetes vásárlásunk? Hova menjünk, mit vegyünk? Mire van szükség, mire figyeljünk, hova kattinsunk? Egyszerű, elmondom. Első próbálkozásként nézzük át a használt  könyveket a Vaterán! Ha szakítunk néhány percet a Vatera k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$pi$ 2010.09.30. 07:39:35

Hali!

Én is ilyesmi blogot keztem, benyomtam egy trackback-et.
süti beállítások módosítása