Drámai változások jöhetnek az online vásárlásban
2010. augusztus 10. írta: vecseilaszlo

Drámai változások jöhetnek az online vásárlásban

Bár az online kereskedelmi portáloknak nem kell az üzlethelyiség bérléssel foglalkozniuk, de ettől még az utcai üzletek, vagy bevásárlóközpontok nem avulnak el teljesen - állítja a Jones Lang LaSalle szakértője, Pál Erika.

Forrás: Napi Gazdaság

"A Jones Lang LaSalle Retail 2020 piackutatási sorozatának Online Gold Rush - Online Aranyláz című legutóbb megjelent kiadása rámutat, hogy milyen folyamat vezet a jövő generációjának online kereskedelmi innovációihoz. Látható az az ellentmondás, hogy a már jelenleg is csak online értékesítéssel foglalkozó vállalkozások sok esetben nélkülöznek minden kereskedelmi tapasztalatot, mégis a semmiből a csúcsra juthatnak néhány hónap leforgása alatt.

Pál Erika, a Jones Lang LaSalle kiskereskedelmi üzletágának vezetője úgy látja, az online kereskedelem még mindig gyerekcipőben jár - főleg hazánkban -, de a következő évtizedben ez drámai változáson megy majd át. Az online értékesítés eddigi nehézségei várhatóan enyhülni fognak és ezzel együtt nőni fog a vásárlók bizalma az ilyen jellegű, kényelmet biztosító vásárlások iránt. Ma már sok, hagyományosan értékesítő kereskedelmi hálózat ugyan felismerte az online értékesítés előnyeit, de" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr412196545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása