E-kereskedelem: dupláznak az angolok
2010. július 18. írta: vecseilaszlo

E-kereskedelem: dupláznak az angolok

Az elkövetkező 10 évben várhatóan megduplázódik az angol online kiskereskedelmi forgalom - viszont a csúcspont elérése után, a piac természeténél fogva, mérséklődik majd a növekedés évi 6% körülire.

Forrás: Internet Retailing - Selling in the digital age
Szerző: Chloe Rigby


Ez az előrejelzés olvasható az IMRG és a Capgemini cégek közös tanulmányában, mely az e-Retail Sales Index Report 10. évfordulójára készült. A dolgozat azt is megemlíti, hogy 2020-ra az angol online kiskereskedelmi forgalom várhatóan eléri a 123 milliárd(!) fontot.



In the future, the index predicts greater cross-border trading in Europe and beyond, while mobile commerce will be the “defining technological advancement of this decade”.

Chris Webster, vice president, retail consulting and technology at Capgemini, said: “The challenge for the next 10 years will be for e-retailers to increase their share of the market even further and come up with new ways to extend brand loyalty.”

The forecast" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr582149552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása