Tulajdonrészt vásároltunk a HáziPatika.com csoportban
2010. január 28. írta: vecseilaszlo

Tulajdonrészt vásároltunk a HáziPatika.com csoportban

Tovább bővül az Újmédia-divízió portfóliója. A Sanoma Budapest 50 százalékos tulajdonrészt szerzett a HáziPatika.com csoportban. 2011-ben cégünk részesedése 100 százalékra nő a csoportban.

Forrás: SanomaBudapest - Az ÚjMédia-divízió blogja
Szerző: Gerentsér Imre


"A Sanoma Budapest online és print portfóliója egyaránt piacvezető női tartalomban, ezen belül stratégiai cél az egészség-vertikum erőteljesebb és teljesebb megjelenítése. A HáziPatika.com csoport megvásárlásával az  Újmédia-divízió gondozásába került a legismertebb és leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a www.hazipatika.com, a kisgyermekes családoknak szóló www.babaszoba.hu, valamint az első, idősebb korosztálynak szánt egészségügyi weboldal, a www.50plusz.hu. Az akvizícióval a Sanoma Budapest tulajdonába került a HáziPatika.com csoport részét képező Egészségbolt.hu webáruház (www.egeszegbolt.hu) is.

Ingyenes, közérdekű szolgáltatások – gazdaságilag sikeresen
A HáziPatika.com Kft. kis cégként indult, alapításától kezdve organikusan, lendületesen fejlődik, mára pedig gazdaságilag is sikeres vállalkozássá alakult. Az akvizícióval az a célunk, hogy tovább növeljük a HáziPatika.com csoport weboldalainak ismertségét, s ennek eléréséhez a Sanoma Budapest teljes online és nyomtatott portfóliójára tudunk támaszkodni. " ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr261708390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása