Egy jótanács 2010-re
2010. január 27. írta: vecseilaszlo

Egy jótanács 2010-re

Ne tévesszen meg a válság, a válság nem vetette vissza az internet használatot, a válság nem változtatja meg a felhasználói szokásokat, a gazdaság visszafogó hatása nem érvényesül az interneten felhasználói oldalon - kivéve talán a vásárlást -, az internet által elindított evolúciós robbanás tovább folyik háborítatlanul.

Forrás: Doransky - Webes és mobil trendek kihangosítva.
Szerző: Dobó Mátyás


"És ennek a változásnak a következő lépése a valódi közösségi tér megjelenése lesz.

A közösségi média jelenlét többé nem csak közösségi beszélgetés twitter és Facebook fiókokon keresztül, nem csak image építő Facebook játék, hanem valódi integrálódás a közösségi hálózatba. A cégeknek meg kell tanulniuk az ügyfelekkel kommunikálni a közösségi média térben nagy volumenben, szolgáltatásokat fejleszteni erre a területre és megtanulni üzletileg kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. A cégeknek nem kommunikálni kell, hanem integrálódni a közösségi médiába. Integrálódni minden szinten, szolgáltatások, ügyfélkapcsolat, értékesítés, marketing területén.

Ha egyetlen tanácsot elfogadsz tőlem a következő évre, az legyen a következő." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71705454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása