A fiatalok háromnegyede nem bírja ki net nélkül - A középkorúak nehezebben szoknak hozzá
2010. január 26. írta: vecseilaszlo

A fiatalok háromnegyede nem bírja ki net nélkül - A középkorúak nehezebben szoknak hozzá

Egy felmérés szerint a 16-24 éves korosztály többségének komoly kihívást jelent, ha nélkülözniük kell az internet-hozzáférést.

Forrás: HVG.hu

"A YouthNet online jótékonysági szervezet által készítette felmérés adatai alapján a 16-24 évesek 75 százaléka „nem tudna élni” internet nélkül. Emellett ötből négy fiatal a világhálón néz körül először, ha bármilyen témában tanácsra van szüksége. A válaszadók egyharmadának nem hiányzik a személyes kapcsolat sem, ha problémáikat kell megosztania valakivel, hiszen ezt az interneten számos helyen arc nélkül is megtehetik.

A különböző online támadásokról szóló, egyre gyakoribb híradások ellenére a válaszadók 76 százaléka úgy vélte: „az internet biztonságos, ha tudjuk, mit csinálunk”.

„Vélhetőleg a középkorúak a legsebezhetőbbek” – magyarázta a BBC-nek" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr591703245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása