Ütőképesnek ígérkeznek az ASUS e-könyvei
2010. január 22. írta: vecseilaszlo

Ütőképesnek ígérkeznek az ASUS e-könyvei

Külföldi lapértesülések szerint rövidesen két új e-könyvolvasójáról is leránthatja a leplet az ASUS, melytől korábban - a netbookok piacán végzett úttörő munkája kapcsán - komoly áttörést várt a szakma.

Forrás: HWSW
Szerző: Koi Tamás


"Az idei CES alkalmával az ASUS szemérmesen hallgatott az új e-könyolvasókról, noha a kiállítás slágertermékei a 3D-s megjelenítők mellett kétségtelenül a könyveket leváltani hivatott elektronikai eszközök voltak. A Times Online birtokába jutott - máshol is megerősített - információk szerint a gyártó több ilyen termékkel is megjelenik hamarosan, beleértve a prémiumkategóriás eszközöket és az igazi tömegterméknek szánt, Kindle-konkurenseket.

Az első, konkrét termék megjelenését feltáró információ az ASUS DR-570 típusú e-könyv megjelenését vetítette elő, mely alighanem ugyanaz a könyvolvasó, melyről hosszú hónapok óta olvashatók különféle pletykák az interneten. A" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr541691622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása