Halló! Licitálnék! EBay: támadnak a mobilosok
2010. január 19. írta: vecseilaszlo

Halló! Licitálnék! EBay: támadnak a mobilosok

A világ legnagyobb online aukciós házában egyre nagyobb a mobiltelefonos vásárlások aránya.

Forrás: ITmánia.hu

"Az eBay munkatársai bejelentették, hogy az idei esztendőben az év végi ünnepek alatt több mint 1,5 millió terméket vásároltak a szolgáltatás keretein belül mobiltelefon segítségével, ami a korábbi esztendők hasonló időszakához képest nem kevesebb mint négyszeres növekedést jelent. Magyarul az eBay felhasználók ma már abszolút nincsenek számítógéphez kötve, és nem jönnek zavarba akkor sem, ha például a mobil készülékükön kell lecsapniuk egy-egy jó vételre.

A cég szóvivője elmondta, hogy a legnagyobb értékű termék, melyet nem számítógép, hanem mobiltelefon segítségével vásároltak az elmúlt hetekben az eBay-en, egy 1966-os évjáratú Chevrolet Corvette volt, mely 75 ezer dolláros áron kelt el. Ezenkívül" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr991684924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása