Google 2010
2010. január 13. írta: vecseilaszlo

Google 2010

Az órákon belüli ún. Caffeine-update (előre bejelentetten nagyobbacska rangsorolási változás) várhatóan egy picit kitisztíja majd a találati listákat, megkeveri a SEO-paklit. Ezt értékelnünk majd egy hónap múlva lesz lehetőségünk.

Forrás: SEO blog
Szerző: Bánóczy Zoltán


"Az azonban jól látható, hogy egyre inkább affele megyünk, hogy az automatizálható (kontentrecikláltatott, azaz hozzáadott érték nélküli) tartalmak publikálását a Google mindenki másnál szebben-jobban megoldja, majd az ilyeneket tartalmazó weboldalakat idővel dobja (hátrasorolja). A Google nézőpontjából a folyamat nyertese a felhasználó, vesztese az alacsony minőségű, redundáns tartalmat előállító (ld. fent) lesz.

A minőségi tartalom előállításához a Google Analytics két nagyon fontos új fejlesztést nyújt az év elejétől, melyek várhatóan teljesen átalakítják majd az site-ok online marketing háttérmunkáinak mérését-értékelését-szervezését.

  1. Együttdolgozásokhoz lesz komoly segítség a Analytics Annotations, amely megengedi, hogy egy-egy GA profilhoz hozzáférő júzerek kommenteket fűzhessenek egy-egy naphoz, dátumhoz." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr301668457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása