Függésben a közösségi hálózatoktól
2010. január 06. írta: vecseilaszlo

Függésben a közösségi hálózatoktól

A közösségi hálózatokon való tevékenység az egyik legfontosabb online és offline időtöltéssé vált az amerikai tagok körében – állítja a Beresford Research legfrissebb kutatása.

Forrás: Marketing Morzsák
Szerző: Forgács Mariann


"Az online tevékenységek között csak az e-mail bizonyult népszerűbbnek, mint a közösségi média – a chat és a böngészés is alacsonyabb helyre került.
Amikor arra kérték a felmérésben résztvevőket, hogy a közösségi kapcsolatszervezést hasonlítsák össze számos offline tevékenységgel, a válaszadó tagok csupán a barátokkal való találkozást helyezték előbbre. Ezzel a közösségi hálózaton végzett tevékenységek olyan valós életbeli időtöltéseket előztek meg, mint a játék, olvasás, TV-zés és a sport.
A Beresford adatai szerint a legnépszerűbb tevékenység a hálózatokon a képek posztolása, ebben a válaszadók 81%-a részt vesz. Ezt követi" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr181650779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása