Szárnyalás, bukás, egyremegy: Elérkeztünk a végéhez, mondja a Facebook befektetője
2009. december 23. írta: vecseilaszlo

Szárnyalás, bukás, egyremegy: Elérkeztünk a végéhez, mondja a Facebook befektetője

A népszerű közösségi oldalak alapítói és befektetői találkoztak a University of Oxford Saïd Business School beszélgetésén, ahol elmondták, hogyan látják az egyes oldalak és az internet jövőjét. Van, aki az egész végét látja, van, aki szerint az emberiség új szintre lép, írja a New Scientist.

Forrás: HVG.hu

"A közösségi oldalak az internetes boom csúcsát jelentik, jelentős innovációra már nem igazán számíthatunk, állította Peter Theil, a PayPal egyik alapítója, egyben a Facebook egyik kezdeti befektetője is. Theil elmondta: véleménye szerint a közösségi oldalak történetében az utolsó lapoknál tartunk már. Szerinte a számítógépkorszak az internetben, az internet pedig a közösségi oldalakban csúcsosodott ki, ezt követően meg nagyon messzire kell már mennünk ahhoz, hogy meglássuk, mit hoz a jövő - vélhetően az 1950-es évek sci-fijéhez kell visszanyúlnunk, hogy elképzelhessük, mi jön most.

Míg több résztvevő nem értett ezzel egyet, azt mindegyikük elfogadta, hogy a közösségi oldalak már az élet alapvető részét képezik, ugyanúgy, ahogyn az email is, a trendekből pedig kiviláglik: egyre többen fogjuk okostelefonjainkon nézni az egyes közösségi hálókat.

A közösségi oldalak társadalomra gyakorolt hatásáról beszélt Reid Hoffman, a LinkedIn alapítója. Hoffman szerint" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr71618346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása