Mastercard Q3: folytatódott az elektronikus fizetés térnyerése
2009. december 11. írta: vecseilaszlo

Mastercard Q3: folytatódott az elektronikus fizetés térnyerése

 
Forrás: TőzsdeFórum
 
""Ez egyértelműen jó hír a bankkártya üzletág számára" - mondja Javier Perez, a MasterCard Europe elnöke. "A jelen gazdasági környezetben a fogyasztók kétszer is meggondolják, hogy hányszor és mire költsenek. Az a tény, hogy egyre nagyobb mértékben helyettesítik MasterCard és Maestro kártyáikkal a készpénzes fizetést jelzi, hogy napjainkban a tranzakciókhoz kapcsolódó költség az egyik legfontosabb szempont a fizetési opciók mérlegelésekor".
 
"A bankkártya termékek választásánál a fogyasztók eldönthetik, milyen jutalmat, jóváírást, további szolgáltatásokat, biztonsági funkciókat szeretnének. Kártyatársaságunk továbbra is együttműködik a pénzintézetekkel annak érdekében, hogy olyan kártyaprogramokat tervezzünk és valósítsunk meg, melyek megfelelő megoldást nyújtanak a kártyabirtokosok változó igényeire" - teszi hozzá Javier Perez.
 

"Azon túl, hogy a kártyabirtokosok sokfélék és sokféle igényük van, egyre érzékenyebbek a költségekre. Mindez arra késztetett minket, hogy a különböző fogyasztói szegmensek számára további vonzó kártyaprogramokat dolgozzunk ki. A fejlesztések során például növeltük a" ... >> 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr541590970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása