A Creative is e-könyv olvasót mutatott be
2009. december 11. írta: vecseilaszlo

A Creative is e-könyv olvasót mutatott be

 
Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány
 
"Az első beszámolókból kiderül, hogy a cég a Szingapúrban megrendezett éves találkozóján mutatta be a készüléket, amely a Zii MediaBook nevet kapta. Fő feladata a Creative kezdeti állásainak kiépítése az ágazaton belül, ám a cég szerint ennél jóval több potenciál van a sorozatban, amely akár a Kindle ellenében is sikerrel helytállhat. 
 

A MediaBook a Creative saját fejlesztésű, szintén Zii elnevezésű system-on-chip technológiájára épül, ennek is köszönhető, hogy nemcsak szöveges, hanem képi tartalmakkal is megbirkózik. A készülékkel így képeket, sőt videókat is megtekinthetünk," ... >> 

 

 

 Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr661591028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása