Magyar Twitter kitekintő
2009. december 10. írta: vecseilaszlo

Magyar Twitter kitekintő

Beindult! Hölgyeim és uraim, beindult a magyar twitter-gömb!


Forrás: Plastik Média
Szerző: Angelday

"Eleinte még csak néhány technológia iránt érzékeny közönsége volt Magyarországon, viszont ma, 2009. november 4-én ki merem jelenteni, hogy átment az “sms blog” szolgáltatás a mainstreambe. Egyre-másra bukkannak fel az érdekes személyek, mindenki használni látszik ezt a szolgáltatást és, a Twitter API-nak hála, jelennek meg a Twitter köré épülő szolgáltatások.

Szabó Gergely szakírónak (@hh) kéne lenni ahhoz, hogy pontosan számot vegyünk, mely webes szolgáltatások mikor és hogyan jelentek meg a Twitter körül, viszont nagyjából össze tudom foglalni én is.

Kezdődött" ... >>


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: http://twitter.andrasbiczo.com/terkep

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr711589728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása