Jó, de mi van leírva!?
2009. december 07. írta: vecseilaszlo

Jó, de mi van leírva!?

Mindig azt szoktam mondani, hogy mi nem az "első webáruház készítő cég" vagyunk, hanem a második! Ezt komolyan is gondolom, akinek már van webáruháza az érti, hogy mire gondolok (ha nem, akkor nagyon szerencsés), akinek még nincsen, az az első elkészült webáruháza után érteni fogja.
 
Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő


"Az egyetemen nagyon sok olyan tárgy volt amelyik a tervezéssel foglalkozott és viszonylag kevesebb, ami a tényleges megvalósítással, ez akkor zavart, mostmár egyre kevésbé zavar, és nem azért mert kopnak az emlékek, hanem mert ebben a szakmában mindenki annyira tud webáruházat készíteni, hogy le sem kell már írni semmit!

Ameddig nem tudjuk azt, hogy hová megyünk addig véleményem szerint ne is induljunk el, mert soha nem fogunk odaérni! Valahogy így van ez akkor amikor egy informatikai projektet indítunk útjára, akármennyire is nem tűnik nagy projektnek egy webáruház készítés, pedig igenis AZ!

A Projekt Specifikáció vagy Rendszerterv nem azért készül, mert szeretjük irtani az erdőt, hanem azért, hogy biztosan ugyanaz-e az elképzelése mindkét félnek az egész projektről. Teljesen más úgy nekiindulni egy fejlesztének, hogy" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr231577945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása