Nyílt statisztika = Hatalmas biztonsági rés
2009. december 03. írta: vecseilaszlo

Nyílt statisztika = Hatalmas biztonsági rés

Ki szeret nyílt lapokkal játszani a konkurenciája előtt? Pedig a cégek egy része a mai napig is ezt teszi! [...]

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő


"Fél évvel ezelőtt találtam egy olyan tárhely szolgáltatót, ahol 290!!! különböző weboldal teljesen pontos statisztikáját értem el szinte nulla tudással! Most ismét találtam egy ilyen szolgáltatót, igaz itt jóval kevesebb, csak 32 weboldalt lehet megtekinteni, de így is nagyon szépen lehet nézegetnei és pénzben kifejezhető kárt okozni azoknak a cégeknek, akik statisztikája hitelesítés nélkül elérthető!

Miről is van szó konkrétan? A legtöbb tárhely szolgáltató feltelepít egy olyan alkalmazást ügyfeleinek, amellyel a saját statisztikát lehet böngészni, ennek helye általában" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr101570590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása