E-papírokat és -könyvolvasókat jelentett be a Bridgestone
2009. december 03. írta: vecseilaszlo

E-papírokat és -könyvolvasókat jelentett be a Bridgestone

A Bridgestone név sokak számára ismerős, ez a vállalat a Forma-1-es csapatok gumiszállítója. A cég most igyekszik új ágazatok felé nyitni és hamarosan az elektronikai boltok polcain is feltűnhetnek termékei.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Az eddig elsősorban autógumijairól ismert japán vállalat egy új területen is igyekszik megvetni a lábát. Japánban a Bridgestone bejelentett két új elektronikus papírt, illetve könyvolvasót, amelyek sorozatgyártása már néhány hónapon belül, várhatóan 2010-ben megkezdődhet. Az e-papírokat és a hozzájuk tartozó készülékeket a Bridgestone hivatalosan a Yokohamában megrendezett FPD szakkonferencián mutatja be. A nagyobb termék képátlója 13,1 col, képes az A4-es méretű tartalmak megjelenítésére és a színpalettáján 4096 szín található. Egy új oldal betöltése csupán 8 tizedmásodpercet vesz igénybe. A készülék" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr731570600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása