Online szüretelnek az amerikai diákok
2009. december 02. írta: vecseilaszlo

Online szüretelnek az amerikai diákok

Az amerikai diákok egyre inkább földjeik megművelésével és a termények betakarításának fáradságos munkájával vannak elfoglalva. A probléma ezzel csak annyi, hogy ezt az iskolai munka rovására, ráadásul nem a valóságban, hanem a Facebook közösségi portál Farmville játékában teszik.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"A felnőttek közül is egyre többen foglalkoznak a mezőgazdasági szimulációs játékkal, amelyben egy virtuális farm gondjait vehetik a nyakukba - olvasható a New York Times online kiadásában. A játék egyszerű, a játékos földet és vetőmagot kap, a megtermelt növényeket pedig virtuális pénzekért lehet eladni. A bevételből a farm fejlesztése mellett olyan haszontalan dolgok is vásárolhatók, mint például elefántok, vagy a hőlégballonok. A türelmetlen játékosok valódi pénzért vehetnek virtuális fizetőeszközt, de az igazi Farmville-rajongók általában "saját erőből" fejlesztik online gazdaságukat.

A júniusban indult játékot világszerte ma már több mint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr341568810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.12.02. 17:24:05

én kedvelem, sztem vicces játék, de tényleg 1-2 ember agyára megyek vele :)
süti beállítások módosítása