Hamis szoftverek több mint 1 millió értékben - Kalózszoftverek az eBay-en: 41 hónap börtönt kapott a kereskedő
2009. november 27. írta: vecseilaszlo

Hamis szoftverek több mint 1 millió értékben - Kalózszoftverek az eBay-en: 41 hónap börtönt kapott a kereskedő

A bíróság 41 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit, aki a vádak szerint 2001 és 2007 között több mint 1 millió dollár értékben adott el kalózszoftvereket az eBay-en keresztül.

Forrás: IT mánia.hu

"A napokban meghozott ítéletében bűnösnek találta, és 41 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, valamint további 3 év pártfogói felügyelet alá helyezte az amerikai bíróság (U.S. District Court for the District of Columbia) a 46 éves Gregory William Fairt. A hatóságok szerint a férfi 2001 és 2007 között, különböző felhasználói azonosítókat használva több mint 1 millió dollár értékben adott el hamis szoftvereket az eBay aukciós portálon keresztül.

Fair a bírósági tárgyalás egy korábbi szakaszában beismerte bűnösségét. A bíróság ítéletében a rá kiszabott börtönbüntetés mellett több mint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr381556484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása