Intelligensebb lett az Analytics
2009. november 26. írta: vecseilaszlo

Intelligensebb lett az Analytics

Tavaly számos olyan új Google Analytics funkciót vezettünk be, amelyek kifejezetten vállalati felhasználóink igényeihez igazodtak. Az idén újabb hatékony funkciókkal bővítjük ezek körét.

Forrás: Google Inside AdWords Magyarország blog - Lényeg az eredmény

"A Google Analytics alapfilozófiája, hogy széles körben elérhetővé tegye az adatokat, és azokat jól hasznosítható módon tálalja. Így ezek az egyszerűen használható funkciók bárki számára rendelkezésre állnak, és azokhoz bárki hozzáférhet. Bízunk benne, de számítunk is arra, hogy a kezdőktől a gyakorlott elemző szakemberekig mindenki kihasználja majd a kínálkozó előnyöket. Az alábbiakban áttekintést adunk az egyes új funkciókról.

Mobil követés

A Mobil követés és jelentéskészítés lehetővé teszi a mobil webhelyek és az összes böngészésre képes mobileszköz követését függetlenül attól, hogy egy adott eszközön futtatható-e JavaScript, vagy sem. Természetesen a legfejlettebb telefonok, így az Androidok és az iPhone-ok is követhetők. Emellett követheted az egyes mobileszközökön használt alkalmazásokat is.

Továbbfejlesztett célok és a bevonódásra vonatkozó célok
Minden Google Analytics profilban 4-ről 20-ra emeltük a lehetséges célok számát. A célok URL-lel történő megadásán túl két további kritériumot is kialakítottuk a céltípusok megadására. Ezek szerepe a felhasználói bevonódás és a márkaépítés sikerének mérése. Mostantól a célok meghatározhatók a Webhelyen töltött idő és az Oldal/látogatás érték alapján is." ... >>


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr31552017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása