Kis ország, kis Google
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

Kis ország, kis Google

Egy főnök, egy csocsóasztal, négy alkalmazott, ötven négyzetméternyi iroda – ebből áll a világ egyik legmenőbb cégének hazai helyőrsége. Relaxációs fürdőkád, trópusi esőerdő, tűzoltócsúszda nincs, céges egéralátét és hűtőszekrény van. Ismerkedjenek meg a Googleplex Budapesttel!

Forrás: Index.hu
Szeező: anarki


"Bár idén három cég is megelőzte, a Google-t az USA-ban tavaly és tavalyelőtt is az év legjobb munkahelyévé választotta a Fortune magazin. Nagyvonalú fizetések, ingyen reggeli és ebéd a 11 vállalati étterem egyikében, masszázsszalon, munkahelyi fodrász, nyelvórák, személyesügy-intéző szolgálat, ingyen mosoda (ingyen mosószerrel), fitneszterem, biodízel-üzemű, wifis munkahelyi buszok, 5000 dolláros hibridautó-vásárlási támogatás, játékgépek, csocsó, ping-pong, és a mérnököknek heti egy, saját projektekre felhasználható nap – az átlaggyári átlagrobotok nem az ideális munkahelyet szokták így elképzelni, hanem a mennyországot.

Az ingyen juttatásokból a válság hatására és a részvényesek nyomására az utóbbi időben fokozatosan visszavett a cég, de időközben az első, a kaliforniai Mountain View-beli főhadiszállás után jó néhány további Googleplexet is nyitott, olyan Neverlandbe illő találmányokkal, mint a sydney-i iroda" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr271546073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása