Idő előtt került a Vaterára az ötvenezer forintos Mercedes
2009. november 12. írta: vecseilaszlo

Idő előtt került a Vaterára az ötvenezer forintos Mercedes

Vasárnap technikai hiba miatt élesedett a Vatera online aukciós oldal a napokban legnépszerűbb tétele, egy ötvenezer forintért elvihető Mercedes. A nyertes visszaadta az autót, ami kedden újra gazdára talált. Az ügy kínos a Vaterának, de legalább nem beépített ember vitte el a kocsit.

Forrás: Index
Szerző: Stöckert Gábor


"Októberben bukkant fel az interneten Vera, aki rájött, hogy férje – aki egy megnyert ösztöndíj révén ideiglenesen Ausztráliában él – megcsalja. Vera kitalálta, úgy áll bosszút a csapodár férfin, hogy a legnépszerűbb magyar aukciós oldalon, a Vaterán áron alul elárverezi a férj cuccait. A javak legvonzóbb tétele egy Mercedes 230 volt, ami Vera ígérete szerint ötvenezer forintért azonnal az első licitálóé lehet, amint a licitálás megkezdődik.

Hamar kiderült, hogy a bosszújáról a Twitteren szorgalmasan tudósító Vera nem létezik, a Vatera reklámkampánya az egész. Az állítólagos férj cuccai viszont nagyon is léteztek, így a Mercedes is – a Belsőség meg is írta, milyen jó üzlet egy szerencsés klikkelésért és ötvenezer forintért hozzájutni egy ilyen autóhoz.

Korai öröm

Vatera Vera húzta pár hétig az idegeket, aztán november 8-án vasárnap este egyszer csak megnyílt a licitálás az autóra. Egy tygger77 nicknevű felhasználó másodperceken belül lecsapott, és a Twitteren is világgá kürtölte: „ÉN NYERTEM A VATERÁS MERCIT!!! JUHÉÉÉÉÉ!”. Aztán a következő órákban furcsa dolgok történtek." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.   

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr121520075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása