Google Editions - az online olvasás kora
2009. november 12. írta: vecseilaszlo

Google Editions - az online olvasás kora

A könyvkereskedőknek szánja a frankfurti könyvvásáron csütörtökön beharangozott új szolgáltatását a Google; a Google Editions lehetővé teszi az olvasók számára, hogy bármilyen eszközön - a mobiltelefontól kezdve akár az e-könyv olvasóig - olvashassák a műveket.

Forrás: Metropol.hu

"A könyvek árát a kiadók határozzák meg, a program jövő évben kezdődik, 400-600 ezer könyv ilyen formában való megjelentetésével - számolt be Tom Turvey, a Google Book Search kiadói partnerprogram vezetője.

„Ez böngészőalapú szolgáltatás lesz. Az e-könyvek piaca úgy fejlődik, hogy a könyveket bárhonnan elérhessék: a hozzáférést és a földrajzi helyzetet tekintve egyaránt” - mondta a szakember a világ legjelentősebb könyves seregszemléjén. Turvey szerint az eladásokból származó haszon 55 százaléka a Google-hoz kerül, az internetes óriás azonban ennek javarészét a kiskereskedőknek adja. A haszon fennmaradó része pedig a kiadóké lesz.

„A Google lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr641520179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása