Online könyvesboltot nyit a Google
2009. november 10. írta: vecseilaszlo

Online könyvesboltot nyit a Google

A könyvpiacon ma mindenki az ebookok irányába nyomul, az Amazon küzd a Sonyval, próbálnak belépni a hagyományos könyvesboltláncok és kiadók a piacra, ebook-formátumok háborúja zajlik. És hogy még izgalmasabb legyen a dolog, jövőre megjelenik a Google is a saját könyvesboltjával.

Forrás: Index

"Az internetes biznisz újabb területére teszi be a lábát a Google: online könyvesbolt indítását jelentette be a cég, ami kizárólag elektronikus könyvekkel fog foglalkozni, és várhatóan komoly konkurenciát jelent majd az Amazonnak és a Barnes and Noble-nek az ebookok piacán. Bár a hagyományos könyvekhez képest a monitoron olvasható vagy ebookolvasóra letölthető könyvek piaca ma még eltörpül (nagyjából az 5 százaléka az eladásoknak), dinamikusan nő. Ezt jól jelzi, hogy a könyvpiac idei legnagyobb durranásának számító új Dan Brown regényből az Amazonon az első néhány napban több fogyott ebook formájában, mint a papíralapúból.

A Google Editions 2010-ben nyit, 500 ezer könyvből álló kínálattal." ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr491515487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása